Navigation Menu+

Перници

Posted on Nov 18, 2017 | 0 comments

Перници

Перниците се нова колекција на производи на Комрад-Дизајн кои беа направени за изложбата “Анти – индустријал” во Галеријата Акантус.

Перниците и теписите се многу стар елемент на дополна на мебелот. Во минатото се правеле во големи димензии, со кожа и служеле како седало или табуретка. Со текот на времето, димензијата се намалува и се употребуваат различни материјали и пристапи во изработката.

Со различните димензии и форми и мотивите кои дизајнерката ги употребува, создава неколку линии на колекции перници. Материјалот е збогатен и освежен со рачно печатени мотиви на платно во техника на висок печат.

Submit a Comment


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/komradrug/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339